DJ&DRUMS

DJ&Drums

Paul Nijs is sinds 2016 een samenwerking begonnen met DJ Timebeatz (Tim Dings) in het duo DJ&DRUMS.

DJ&DRUMS is een innovatief en origineel concept met elementen uit de percussie en EDM. Deze vernieuwende en nog nooit eerder in Nederland vertoonde combinatie geeft een verfrissende blik op de muziekwereld en is juist daarom de perfecte show voor evenementen die op zoek zijn naar vernieuwing.

Duur show DJ&DRUMS: 30 minuten

Wilt u DJ&DRUMS boeken of heeft u vragen over het concept, neem dan vrijblijvend contact met ons op door hier te klikken.

 

DJ Timebeatz

In een land waar de dance-industrie met een enorme snelheid groeit is een opmerkelijke en energieke DJ doorgebroken: DJ Timebeatz (Tim Dings).

In 2011 kwam hij in aanraking met de wereld van de clubs, festivals en muziek. Al snel had hij zijn passie in het draaien gevonden. In 2012 heeft hij een cursus gevolgd bij Intertop Music in Roermond om de basis van het pitchen, matchen en mixen te leren. Door goed te luisteren naar andere DJ’s maakte hij zich steeds meer vaardigheden eigen en geeft hier zijn eigen twist aan. Nu, een paar jaar verder, neemt hij actief deel aan DJ battles en kan hij steeds vaker worden gevonden in clubs, op festivals en op evenementen door Nederland en buurlanden.

DJ Timebeatz probeert zich te onderscheiden van andere DJ’s door zijn scala aan muziek zo breed en gevarieerd mogelijk te houden wat hem een allround DJ maakt. Zijn variatie in muziek maakt elke set opnieuw uniek en verrassend; het moment dat je denkt dat je een House DJ voor je hebt wordt er een R&B nummer klaar gezet en niet veel later voor het publiek gedraaid. Met de laatste hits en eigen producties heeft DJ Timebeatz de skills die het publiek weet te waarderen.

Meer informatie:
http://www.timebeatz.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s