Limburgs Jeugdorkest ‘Viva Classic Live’ 2015

Het Limburgs Jeugdorkest powered by LBM is na het succesvolle optreden in 2014 ook dit jaar weer uitgenodigd om op het podium van Viva Classic Live te staan. Deze keer met een programma vol filmmuziek in de openlucht. Het concert vindt plaats tijdens het driedaags muziekfestival Viva Classic Live, waarbij de stad Venlo geheel in het teken staat van klassieke muziek. Op 4 september om 17.30 uur zal het Limburgs Jeugdorkest met dit concert het festival Viva Classic Live officieel openen op het podium aan de Oude Markt voor de Maaspoort in Venlo.

Het Limburgs Jeugdorkest zal tijdens Viva Classic Live in Venlo een uitdagend programma vol filmmuziek ten gehore brengen. Circa 90 talentvolle, jeugdige en enthousiaste muzikanten, in de leeftijd van 12 tot 25 jaar, voeren dit concert onder leiding van dirigent Björn Bus voor u uit. Op het programma staat muziek van bekende films. Beelden uit deze films worden tijdens het concert live begeleid door het harmonieorkest. Bezoekers aan het klassieke evenement wanen zich hierdoor in een openluchtbioscoop en worden meegenomen naar de grote Hollywood-klassiekers van toen en nu. Speciaal voor dit spektakel op 4 september zal het orkest het muzikale talent Loes Geelen, winnares van de Finale Jonge Solisten in 2014, begeleiden.

Wilt u genieten van deze jonge, talentvolle muzikanten die het evenement Viva Classic Live openen? Kom dan op 4 september om 17.30 uur naar deze klassieke avond op de Oude Markt in Venlo. Het Limburgs Jeugdorkest hoopt u te mogen verwelkomen, zodat u op een van de gezellige terrasjes onder het genot van een hapje en een drankje kunt genieten van filmmuziek. Het concert is gratis toegankelijk. Kijk voor meer informatie op de website of Facebook van de LBM of op de website van Viva Classic Live.

Advertisements